En liten uppdatering

 
 
 
Har dykt upp lite frågor om pris, därför lägger jag nu upp lite sådant här.
 
  • Är man en deltagare som anmäler sig, 300kr.
  • Är man student som anäler sig, 200kr/pers.
(detta pris gäller för ett 30dagars tränings och kostschema. Jag räknar med att lägga minst 10h, på planering och upplägg samt coachning, vilket motsvarar en timpeng på ca 30/kr. En personlig tränare kostar från 500kr/h)
 
LÄS INTROINLÄGGET för all info om mitt upplägg för att hjälp er (:
 
 

INTRO

Känner du att du behöver komma igång med din träning eller kanske börja tänka på vad du egentligen stoppar i dig? Varför inte ta tag i det en gång för alla? Jag vill hjälpa dig att få en start i rätt riktining. Med svar på frågor från dig kan jag hjälpa dig att ta fram en diet och ett träningsschema som passar just dig. Vad har du för förutsättningar? Brukar du träna, men äter fel? Har du gymkort som bara ligger och blir dammigt? Känner du dig osäker och tränar kanske helst hemma? Har du något problemområde som du gärna skulle vilja bli av med? Känner du dig trött och hängig? Säg vad du behöver hjälp med så skräddarsyr vi ett schema för dig!

 

För en billig peng och med hjälp av en 30 dagarsmetod, med start den 1 feb vill jag hjälpa dig att komma igång, få en nystart. Jag kommer lägga upp ett kostschema som du ska följa. Här kan du välja och vraka hur du vill, bara du håller dig till grundschemat. Vad det gäller träningsschemat kommer jag att utgå från vad du är van vid att träna och hur mycket tid du kan lägga. Varje dag kommer du få tips, ett nytt recept samt feedback.

 

För mer info, maila mig på: halsoprofilen@hotmail.se